Köpt ny dataskärm

Köpte en ny dataskärm igår. Jag blev skitnöjd över köpet. Blev en HP 2309v 23-tums LCD-skärm med full-HD. Jätte fin skärm. Kanterna på skärmen är också fina. Här får ni en liten bild på den, men kanske inte syns så bra hur den ser ut. Är ni intresserade av en tydligare bild får ni googla på HP 2309v.


    2009-10-31 @ 17:44:00 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

    Wooouh

    Wtf är allt jag kan säga. Jag trodde jag såg fel, men det gjorde jag fasen inte. Jag har haft typ mellan 30-40 besökare varje dag även om jag varit inaktiv med min blogg i en hel vecka. Fett coolt!


    Varför jag har varit inaktiv finns det faktiskt en orsak till, nästan. Mellan Söndag och Onsdag har jag umgåtts med min flickvän hela dom dagarna. Hon sov över hos mig från söndag till tisdag, sen far vi hem till henne och jag sov där till onsdagen. Jag har faktiskt även lite bilder från dom dagarna. :)

    Andra dagen, måndagen, då Linnea var här så drog vi ner till stan för att äta på den goda thailändska restaurangen - Chili Thai. Tog en liten bild på maträtten, eller det jag hade kvar efter att ätit en hel del.



    Den första bilden är på ett spel. Det var då vi hade småkul med lite tjejspel, hööhöh.

    Resten av bilderna som ni ser här nedanför är bara flumbilder ;)

    Vi satt och spelade tjejspel Linnea tog bild på sig själv Linnea och jag i fjortisposé.. Eller jag iaf xD

    Jag lekte lite med mobilen sedan och lyckades få en hel bild på ena halvan av Linneas rum.



      2009-10-31 @ 17:38:16 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

      Knas statistik

      Förstår mig inte på statistiken på bloggen. Ena dagen har jag knappt 20 läsare, nästa dag är jag uppe i 50 läsare. Än så länge har jag bara haft 8 läsare. Knasigt!

      Körde precis ner lillbrorsan till 7k-huset där det skulle vara lan i tre dygn. Själv är jag inte där. Ska va med min älskling Linnea nästan hela veckan. Hon sover över här till tisdag, sen åker vi hem till henne så sover jag där till onsdag.

      Kommer bli jättemysigt då vi ska se på en skräckfilm - Bride of Chucky. Vi ville egentligen se Paranormal Activity som tydligen ska ha skrämt upp hela USA. Men det blev tråkigt nog inte den filmen. Någon annan gång kanske. ;)

      Och för att göra blogginlägget roligare får ni en youtubefilm på ett hus med grym ljuseffekter.


        2009-10-25 @ 13:08:14 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

        Strax inlåst på tv4

        Om en  stund börjar Inlåst som går på tv4 varje torsdag klockan 21.00.

        Ikväll träffar ju ungdomarna sina anhöriga. Riktigt spännande och se hur de kommer beté sig osv. Något man verkligen inte få missa. :)

          2009-10-22 @ 20:58:08 Permalink Tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

          Busrigning till Asiatisk restaurant

          Hahaha, en rolig busrigning till en asiatisk restaurant. De snacka engelska. Men den är ju så dålig att man knappt hör vad de säger. Tur att det finns textat också, exakt så som de uttalar de engelska orden.


            2009-10-22 @ 20:04:38 Permalink Hahah! Kommentarer (0) Trackbacks ()

            Failad videoblogg?

            Gillar egentligen inte Dessies, amandavardet och alla liknande videobloggar. Men det här kunde man ju inte ogilla. Dessie var väldigt stressad idag tror jag, så hela hennes vidoeblogg blev fucked up. Rätt kul faktiskt :D



            Men något ännu roligare är väl den här parodin på krilleboi, hahaaha!



            Cha Cha!11

              2009-10-22 @ 19:21:42 Permalink Hahah! Kommentarer (0) Trackbacks ()

              Wow vad aktiv jag är ;)

              Har själv märkt av att jag vart lite inaktiv här nu med bloggandet. Allt beror på att jag hade tre prov den här veckan (har fortfarande ett kvar i morgon). Så all tid har gått åt till att plugga massor.

              Tror inte jag har något mer kul att posta. Kanske hittar något lite senare, så det får bli den här dagen då ni läsare tänker "men shit vilken skitblogg *lämna*".

              Kan nog fixa lite reklam till min hemsida, http://www.habhut.se. Har funderat ut lite planer på om man ska skapa en "Dreamhack"-sida där, där jag lista en massa webbkameror som andra har vid sina datorer. Kan nog bli något.

              Registrera er gärna på communityt.
              Ha en fortsatt najs kväll, hälsningar Kim! ;)

                2009-10-21 @ 19:12:44 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                Platsbokningen på Dreamhack slutförd

                Nu har jag aktiverat min plats på dreamhack fullt ut och skrivit ut biljetten. Shit vad kul det kommer bli, även om jag inte är riktig någon spelnörd. Lär nog bara sitta framför facebook, Skype och Battlefield Heroes.
                Gjorde om min egna hemsida http://www.habhut.se igår och blev skitnöjd över hur det ser ut och hur jag lyckades få in en del av rss-flödet på denna bloggen där. Nu fattas bara innehåll och jag vet ifan vad jag ska publicera där. Kanske roliga filmklipp, mina skolarbeten eller annat småsaker? Ingen aning haha.

                  2009-10-19 @ 17:41:43 Permalink Om mig! Kommentarer (2) Trackbacks ()

                  ICA's senaste reklam - praktikanten Jerry

                  Många tycker nog inte att de nya avsnitten i ICA's reklam är så kul med tanke på att man har blandat in utvecklingsstörda i reklamfilmer. Men vadfan? Utvecklingsstörda har väl också rätt att få bli kändis och medverka i reklamfilmer. Dessutom tycker jag bara det är kul.

                  Men det som slår allt är nog den senaste reklamfilmen som ICA gjort där praktikanten Jerry lurar Ulf att Stig påstått att man fick äta ur matvarorna. Och vad jag gissar på så smiter han iväg och skvallrar för Stig eller något sådant, för när Stig kommer in i matförådet, så gömmer sig praktikanten bakom stig. Klockrent när han själv säger "Ulf, du får inte skylla på PRAKTIKANTEN!".



                    2009-10-19 @ 17:35:58 Permalink Hahah! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                    Bästa inlägget på facebook

                    Detta måste nog vara det bästa inlägget jag lyckats hitta på facebook hittils. Det var en nätkompis till mig på facebook som skrev detta. Vet inte om han menar allvar eller om det bara var ett troll-inlägg.

                    Men klockrent skrivet var det i alla fall. Satt nog och garvade i en halvtimme igårnatt när jag läste det där.

                      2009-10-18 @ 17:08:56 Permalink Hahah! Kommentarer (1) Trackbacks ()

                      Tråkig fredag

                      Hade det lite tråkigt igår, så lekte lite med Skypes provtelefon. Spelade in hela Skypes provtelefon och klippte sedan tills jag fick en najs konversation.




                      Har även bestämt mig för att bli en känd bloggare nu till nästa år. Sa det till mamma igår, fast hon reagerade inte haha.

                      Blog Awards 2009 är ju idag. Vet inte vem jag håller på i dom olika kategorierna. Men foki är ju en favorit i årets nykomling ;)

                        2009-10-17 @ 16:12:29 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                        Amazing Horse Remix

                        Sökte runt lite på youtube som vanligt igår och fann en rätt så ny remix av Amazing Horse som Decnet gjort. Den är rätt bra och med lite mer bas skulle den nog vara ännu bättre. Gillar ju när det är mycket bas.

                        Tror jag ska fixa in Amazing Horse som ringsignal och alarmsignal. Dock får det bli den vanliga som jag satte ihop till ca 4 minuter lång istället för 55 sekunder lång som den är på företagets egna youtube-konto. Remixen låter inte bra när det inte finns dunk i den.


                          2009-10-14 @ 16:47:55 Permalink Tipsar Kommentarer (2) Trackbacks ()

                          Woh, nu kan jag blogga igen

                          Tju! Försökte skriva ett blogginlägg igårkväll. Men jag kom typ inte in på administrations-panelen igår. Tog typ 10 minuter innan jag kom in, 10 minuter till statistiken och sen var det väl inte ens värt att testa trycka på "Skapa".

                          Men vad jag skulle skriva igår har jag helt och hållet glömt bort nu. Istället kan jag berätta lite om matteprovet i matematik C. Vi fick ju tillbaka våra prov idag och det var det jävligaste provet jag gjort någonsin. Skitsvårt var det, och ni kan ju bara gissa på hur många rätt jag fick. Fick bara 1 rätt utav 35. Som tur var fick jag 1 rätt och inte alla fel som en annan i matte-gruppen fick. Och ännu tur var det att det var typ 7 av 12 stycken som misslyckades med provet.

                          Fick en bild på mig själv igår av min älskling Linnea. Visste inte ens att hon tagit den på mig och med tanke på att bilden blev så suddig, så kan man ju nästan gissa sig fram att hon tog den lite snabbt utan att jag märkte det. . En rolig sak är att när man förminska bilden så den blir jätteliten så ser min nästa konstig ut tack vare ljuset. Men även om den blev suddig så tyckte jag att den blev rätt bra :)

                            2009-10-13 @ 17:16:08 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                            Sverige förlust mot Danmark

                            Att dömma bort mål för Sverige två gånger kan ju inte vara sant. Första var för offside och det var väl helt rätt egentligen. Men andra gången blev målet bortdömt då dommaren tycktes se bollen vara över kantlinjen när Zlatan Ibrahimovic slog tillbaka bollen till Sebastian Larsson som nicka in bollen i mål.

                            Det var ju väldigt svårt att se om målen verkligen var över linjen, men vad jag känner på mig så måste det vart exakt ovanför linjen, eller några millimeter utanför.

                            Finns väl inget att göra nu mer än att hoppas på den mirkodelens chans att Sverige får fortsätta i VM. Just nu står det 1-0 till Portugal mot Ungern, vilket betyder att Sverige är borta från VM.

                            Typiskt att man ska vara halvdansk. :(

                              2009-10-10 @ 22:15:58 Permalink Störande saker Kommentarer (0) Trackbacks ()

                              Windows 7

                              Kollade runt på lista sajter och fann theblackjacker, där man nu kan tävla om voddler-invit. Och vem är inte intresserad av en voddler-invit? Jag har varit sugen på det ett jäkla tag nu och ännu mer sugen blev jag när jag fick se Emil i min klass med voddler.

                              För att få delta i tävlingen så ska man välja ett inlägg att blogga om. Jag har valt att blogga om Windows 7 som är nästa versionen av operativsystemet som Microsoft kommer gå ut med.

                              Som de flesta vet så är Windows 7 mycket likt vista, men vad jag har hört så ska det vara lika snabbt som XP. Alltså kan man säga att man har tagit vistas snygga design, gjort förbättringar och piffat upp det ännu mer och sedan gjort det snabbare än vad vista egentligen är.

                              Något som är bra är att Microsoft har gjort undersökningar där de har tagit fram vad vi användarna utnyttjar mest i operativsystemet. På så sätt så har Microsoft kunnat forma Windows 7 efter de användningsområderna som vi är i mest behov av.


                              Något som jag tycker är väldigt bra är att man har valt att göra det möjligt att bränna ISO-filer. Tidigare har man ju varit tvungen att ladda ner ett program (i alla fall jag) för att kunna bränna över ISO-filen till en skiva. Man har också redan från början stöd för fler filmformat som DivX som kommer vara väldigt användbart för mig.

                              IDG's hemsida har man publicerat en artikel med mycket av det grafiska i Windows 7. Jag känner att jag inte kan blogga om grafiken och utseendet, för då blir det för mycket. Så jag rekommendera starkt att besöka IDG's hemsida och läsa om det.

                              Slutsatsen av mitt blogginlägg är att Windows 7 kommer bli en väldigt bra operativsystem. Jag har redan testat RC-versionen i min skola. Men man kan redan nu fram till juni 2010 prova på RC-versionen gratis på Microsofts hemsida. Windows 7 är säkert något jag lätt kommer skaffa i framtiden då den riktiga versionen släpps.

                                2009-10-10 @ 15:11:36 Permalink Tipsar Kommentarer (1) Trackbacks ()

                                Fredag, äntligen helg

                                Äntligen är det helg och man kan börja vila ut efter skolan. Fast egentligen kan man väl säga att jag fick helg redan idag morse. Vi hade bara en lektion (LAN B) som vi hade skjutit fram då kursen "Projekt och företagande" var inställd.

                                Men när klockan var strax över 08.30 och vi befann oss i datalabbet som salen kallas, så hade vår lärare fortfarande inte dykt upp. Så vi sms:ade honom och frågade vart han var, men vi fick aldrig något sms tillbaka så då ringde vi honom istället. Och då visade det sig att han precis vaknat och satt och åt frukost.

                                Framåt 10-tiden kom vår lärare tillbaka och sa att vi aldrig bestämt att vi skulle skjuta fram lektionen. Men vi alla hade ett svagt minne av att vi gjorde det konstigt nog. Men i alla fall så tänkte vår lärare hålla oss kvar till 14.00 för den lektionen. Men jag och två till var så fula att vi stack efter lunchen.

                                -

                                Det pågår ju någon tävling på tv4.se, någon slags Blog Awards-tävling. Deltog man så hade man chansen att vinna två biljetter (ett får gå till min flickvän om jag är en av de som vinner) och har chansen att bli nominerad med sin blogg.

                                Även om tävlingen avslutas den 12 oktober (har jag för mig det stod) så kan man ju i allafall göra ett litet försök. Har ni lust så kan ni ju rösta på mig (här :)

                                Rösta på mig

                                  2009-10-09 @ 16:37:37 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                                  Woh, äntligen inga läxor

                                  Äntligen en dag utan läxor. Känns som evigheter sedan jag kunde komma hem från skolan utan läxor. Men jag lär väl få ta hem läxor och plugga lite snart igen. Vecka 43 har jag ju två prov i samhällskunskap och naturkunskap om jag inte minns fel. Kanske ska börja plugga lite tidigare när det är två prov på samma vecka.

                                  Oooooh, jag tankade bilen idag för första gången. Aldrig tankat min (egentligen är det mammas, men jag har tydligen fått den) bil tidigare. Var lite nervös först för jag visste inte alls hur jag skulle göra, om jag blev tvungen välja pump där jag körde in kortet. Men det gick superbra. Det stod en beskrivning hur man skulle gå tillväga för att kunna tanka.

                                  Har också deltagit i fokis tävling, där man kan vinna saker från melba.se. Egentligen finns det bara tjejsaker där och jag tror jag är den enda killen som deltar i foki's tävling. Men om jag vinner så kommer min flickvän att få priset. Så håll tummarna för att jag vinner ;)

                                    2009-10-07 @ 17:06:48 Permalink Om mig! Kommentarer (3) Trackbacks ()

                                    Det gick skit

                                    Hade nyss matteprov och fyfan vad dåligt det gick. Matteprovet var skitsvårt, så jag hoppas jag får ett rätt iallafall.

                                    Blir kanske chili thai snart, de andra i min klass pratade lite om det ;)

                                      2009-10-07 @ 10:48:11 Permalink Om mig! Kommentarer (2) Trackbacks ()

                                      Faiiil Rasmus!

                                      Inte nog för att han olyckligtvis råka tappa sin precis nyköpta mobil med touchscreen och av ren slump att den hamnar med just skärmens sida på den enda stenen som fanns där vid sjön. Idag råka han även slarva bort en viktig spade som vi lyckades hitta en halvtimme senare.

                                      Det börja på lektionen naturkunskap. Vi ska ut i skogen för att gräva upp en jordhög som vi sedan ska hälla i någon slags tratt, som det ska finnas en glasburk med glykol blandat med diskmedel och en lampa som lyser på jordhögen.

                                      Vi är indelade i olika grupper (min grupp bestod av Rasmus, David och Benny). Några av grupperna skulle ut och gräva i en äng och vi andra i skogen. Med oss fick vi en skitkonstig spade och en plastpåse. Allt gick bra tills vi var påväg tillbaka till skolan. Rasmus blev då tvungen att kasta spaden (för att försöka sätta den i gräset) ned för en backe.

                                      Vi alla såg ju vart spaden hamnade, men vi var så upptagna med att prata, skämta och skratta att när vi väl var där vi trodde att spaden hade hamnat, så var den inte där!?

                                      Vi börja leta som dårar. Vi leta mitt på stigen, ute i kanterna. Till och med i skogen där den verkligen inte skulle kunna hamnat. Efter en halvtimme var vi på väg att ge upp letandet. MEN, precis då, så ligger spaden mitt framför ögonen på Rasmus. Riktigt tur det, men otur när vi kom tillbaka till lektionen.

                                      Alla var redan tillbaka sen lång tid sedan och hade slutförst sina experiment. Det var bara vi kvar som kom jävligt försent. Men Rasmus är ju modig som berättade att han slarvade bort spaden så vi blev tvungen att leta efter den.

                                      Men snacka om vilken oturspojk han är. Otur med tjejen han gillar, otur med sin mobil och nu det här. Finns säkert fler saker som han haft otur i men inte berättat. Man kanske ska ta och akta sig lite för honom, annars får väl vi andra otur också (a).

                                      Nu måste jag plugga lite på matten. Prov i morgon, lär faila riktigt stort.

                                        2009-10-06 @ 17:50:34 Permalink Hahah! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                                        Amazing Horse

                                        Hahah, så jäkla skön låt. Kan aldrig få nog av den. Och den tar ju aldrig slut heller om man är inne på den riktiga sidan.




                                          2009-10-05 @ 22:17:31 Permalink Tipsar Kommentarer (1) Trackbacks ()

                                          Första kvalfinalen snart

                                          Uppdaterad 20:44:

                                          Nja, väldig svår start för Erik. Men jag är väldigt säker på att han går vidare. Tove sjöng nyss också innan reklamen började och det var verkligen bra. Är säker på att hon (och Erik) kommer bli något väldigt stort inom artist-livet.

                                          Får ta och citera min mamma också: "Hon är en ny madonna."

                                          Ooooooh, om 5 minuter börjar den första kvalfinalen. Nu vet jag inte riktigt hur kvalfinalen fungerar, men jag har två favoriter som jag håller starkt på.

                                          Den ena heter Erik och han har en sjukt grym röst. Gör mig lite avundssjuk också faktiskt. Vill också ha en så bra röst som han har.

                                          Den andra är Tove. Hon sjunger sjukt vackert och de senaste gångerna hon sjungt, så har hon verkligen gjort rätt låtval.

                                          Nu ska jag ta plats framför TV:n med chips och läsk, ses! :)
                                          Erik Grönvall från Idol! Tove från idol!

                                            2009-10-02 @ 20:01:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

                                            Äntligen fredag

                                            Puuuuuuuuh, slutade skolan för ungefär 45 minuter sedan och kan äntligen känna av helgen. Nästan. Så mycket helg kommer det nog inte att bli för mig. Jag har ju prov i matematik C på onsdag nästa vecka, så jag hade tänkt sitta hela helgen och plugga på matten för att jag ska klara den.

                                            Pluggar jag inte på riktigt ordentligt, så klarar jag nog inte det då jag hade det väldigt svårt på proven i matematik B. Men det ska nog gå bra på onsdag får jag hoppas.

                                              2009-10-02 @ 14:44:20 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                                              Studentmössan beställd

                                              Vi hade lite problem i klassen idag att komma in på den sidan där vi kan beställa våra studentmössor. De där tjejerna som delade ut länken hade visst sagt lite fel. Men jag lyckades hitta den rätta länken och har äntligen beställt min studentmössa nu.

                                              Inte det billigaste heller. Kom upp i 670 kr, och så beställde jag årsboken också. Men den behöver jag inte betala förren i mitten av sommaren som tur var.

                                                2009-10-01 @ 19:05:41 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                                                Den nya designen uppe!

                                                Wohoooooo, efter att pillat i ungefär en timme så lyckades jag tillslut att få upp min nya design på min blogg. Hoppas ni tycker den är lika fin som jag tycker att den här.

                                                Oh, måste berätta hur det gick på provet idag! Det gick skitbra. Har en känsla på att jag kommer få VG i alla fall.

                                                Nu ska jag börja plugga matte till provet nästa vecka och passa mina småsyskon medan mina föräldrar är på föräldrarmöte någonstans.