Stackars tove

Kvällens tema i idol är ju kärlekstema. Och tråkigt nog så har ju det tagit slut mellan Tove och hennes pojkvän. Kommer nog bli väldigt svårt för henne att sjunga. Hon förlorade ju även en vän och två släktingar som var inblandad i en trafikolycka för några veckor sedan fick jag höra av min flickvän. Kan tänka mig hur svårt det är att sjunga en kärlekslåt och samtidigt blir påmind av sina släktingar och sin före detta pojkvän samtidigt som man sjunger. Får hoppas det går bra för henne.

Anders Bagge är ju fortfarande sjuk också. Istället kommer Martin Stenmark gästa som jury. Få hoppas Bagge är tillbaka nästa vecka istället. Han är ju bäst.


    2009-11-20 @ 19:59:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

    Woh vilken dag

    Usch vilken dag jag har haft idag. Jag tog ju det här vaccinet igår och började få biverkningar senare på kvällen. Kunde inte sova något alls då det gjorde så jäkla ont i armen. Och bättre var det inte heller på morgonen. Fick skita i skolan då jag inte kunde lyfta upp armen, därmed kunde jag inte få på mig linserna (och jag hatar verkligen glasögon). Dessutom var det vänsterhanden också, och jag är ju vänsterhänt.

    Många frågade mig varför jag inte tog vaccinet i högerarmen istället. Men så blev det inte. Kontrollanten vi som släppte in fem åt gången sa att man skulle ta av sig jackan och förbereda sin vänstra arm. Sedan var det bara att sätta sig när det var sin tur, få sprutan och sedan gå därifrån.

    Men nu börjar det bli lite bättre i alla fall. Har fått i mig lite alvedon, så nu har jag mindre ont i allafall. Få se hur det blir i morgon. Tur att man inte är sjuk länge. Om en vecka är det ju Dreamhack. :)

      2009-11-20 @ 19:51:00 Permalink Om mig! Kommentarer (1) Trackbacks ()

      Vaccinet taget

      Nu har jag tagit vaccinet för svininfluensan. Var inte tänkt att jag skulle ta det först, men efter ett ännu dödsfall ville mamma att jag skulle ta det. Så bestämde mig för att ta det.

      Som tur var så var det inte så farligt. Fick stå i kö i en timme inomhus. Tur att man inte behövde stå ute då det regnade. Hörde att innan de öppnade dörrarna klockan 16.00 (jag åkte dit 16.30) så sträckte sig kön ända bort till busshållsplatserna. Tur att gymnasiet är så stort så det fick plats så många som skulle vaccinera sig. :)

      Bara att vänta på att man ska bli dålig, om man nu inte slipper det. Känner dock att det spänner lite i armen. Verka vara värre för brorsan som har ont som bara den i sin arm.

        2009-11-19 @ 19:11:07 Permalink Om mig! Kommentarer (2) Trackbacks ()

        Yeah nu ska jag tävla

        Nu är jag sugen på att försöka vinna en Iphone. Vore ju perfekt nu när min flickvän fick den nya Sony Eriksson Satio igår. Jag har ju haft min mobil väldigt länge nu så en Iphone skulle verkligen inte sitta fel.

        Tävlingen finns på Fokis blogg och tillbehöret till priset som jag valde finns på den här sidan.

        Nu hjälper ni åt att hålla tummarna för att jag vinner. :)

          2009-11-19 @ 14:42:37 Permalink Tipsar Kommentarer (0) Trackbacks ()

          Yeah jag är kändis (a)

          Vi låtsas som att jag har blivit kändis nu (a)  


            2009-11-18 @ 20:45:56 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

            Fredagen den 13:e

            Idag är det ju fredag den 13:e, otursdagen som den kallas. Men jag har aldrig trott på det. Men idag visade det sig att det var en otursdag.

            Pappa lovade mig att tanka bilen så jag kom till skolan. Ungefär klockan 05.00 var han och tankade. Ringde sedan hem till mamma och säger att rattlåset inte vill låsa upp sig. Han hade lyckats komma åt ratten så rattlåset gick i. Men sen när han vrider om nyckeln, startar bilen men rattlåset vill inte lossna.

            Det hela sluta med att mamma får hämta pappa och jag får bli utan bil till skolan. Fick gå hem i den här kylan.

            Men det värsta är att jag hade tänkt åka till Linnea och stanna där hela helgen. Får vänta ytterligare en dag och åka till henne i morgon istället. Fast då blir det ju bio. Vi ska se filmen 2012. :)

              2009-11-13 @ 15:58:09 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

              Köpt ny kylskåp och frys

              Får blir ett supersent blogginlägg ikväll också. Har nämligen varit upptagen med annat nästan hela dagen.

              Vi var nere i teknikbutiken Expert för att köpa nytt kylskåp och frys. Jag blev tvungen följa med för att se till så att pappa tog den rätta färgen som mamma ville ha då mamma var och jobbade så hon kunde inte se till så han tog rätt. Hon ville ha en silver-grå färg på kylskåpet och frysen.

              Jag har aldrig varit i hela den stora butiken utan bara vid ena sidan där det fanns data-skärmar då jag skulle köpa en ny skärm till datorn. Gick och snokade längst bak i butiken och hittade alla tv-apparater. Shit vad många TV dom hade i butiken. Men det var ju inte det jag skulle kolla efter sen utan det var kyl och frys.

              Fanns även vid den delen väldigt många frys och kylskåp att välja mellan. Men vi hittade den färgen mamma var ute efter och den modellen så måtten och det stämde efter hur det såg ut hemma. Ungefär 16000 kr tror jag det kostade, märket Samsung. Väldigt snygga kylskåp.

              Bilder


              Nästan alla TV-skärmar jag fick syn på.

               

              Kylskåpen och frysen. Lilla Lucas blev med på  bilden och så ser man Cassandra lite längre bort.

               

              Slutresultatet efter vi satt upp och installerat kylskåpet och frysen. :)


                2009-11-12 @ 21:01:08 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                Wtf, ensam i skolan idag!?

                Wouh, får bli en sen liten uppdatering. Har gjort mycket annat idag. Kylskåpet har gått sönder så maten ligger ute i bilen nu (hoppas ingen från vetlanda läser bloggen nu så de börja sno mat från oss). Och mamma skulle uppdatera sin dator med någon ny uppdatering. Men det verka vara något virus eller nått. Ett program som kalla sig "FirstStep" vill installera något men samtidigt raderade alla filer. Så har installerat om virusskydd och massa andra program.

                Ni som läser mina blogginlägg vet ju att hela EC07 är ute på APU nu. Men vissa av oss (jag, Hallin och David) har inte hittat någon plats än. Därför får vi gå till skolan och ha lektion istället.

                Men whataaa fuuuuuck. Jag går till skolan, väntar på att vår lilla lektion börjar, men david och hallin har inte kommit!? Så fick ha lektion helt ensam idag. Tog några bilder hur det såg ut på min ensama lektionsdag idag.



                  2009-11-11 @ 21:23:30 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                  Ledig dag, härligt

                  Idag var det tisdag, en ledig dag enligt mitt nya skolschema istället för APU. Fast har inte gjort så mycket på min lediga dag. Bara kollat på dom senaste avsnitten av Playa Del Sol som jag dissat på TV. Sen har jag bara fart runt med bilen, hämtat syrran, brorsan och sist körde syrran till dansen.

                  Kanske man kan hitta på något roligare att göra nu istället? :D

                    2009-11-10 @ 16:25:36 Permalink Om mig! Kommentarer (1) Trackbacks ()

                    Amazing Horse - Metal Cover

                    Finns en youtubeanvändare som heter GaryCancer som har gjort en liten metal remix på Amazing Horse. Men även den är ungefär bara 40 sekunder lång så jag tog mig friheten att förlänga den lite.

                    Dock blev kvalitén på ljudet väldigt dålig och videon laggar märkligt nog.


                      2009-11-09 @ 15:28:07 Permalink Hahah! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                      Skönare att inte ha APU

                      Vi skulle ut på APU denna vecka och 6 veckor framåt. Men några av oss har inte hittat någon plats att vara på, så vi skulle gå till skolan istället. Men väl när jag kom till skolan var det bara jag och en annan klasskompis där.

                      Men väl när vi började "lektion" (om man nu kan kalla det så, fick göra vad jag ville) så fick vi veta vårt lilla schema de här tre veckorna (sen får vi se om vi lyckats få en APU-plats). En skitskön schema. Lektion varje morgon fram till 12.00 förutom tisdagar då jag har helt ledigt.

                      Wouuuuuh!

                        2009-11-09 @ 15:24:31 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                        Wooh fredag!11one

                        Äntligen fredag och en skön jäkla fredag. VI fick ledigt idag, men jag blev ändå tvungen att stiga upp vid 7-tiden för att köra syrran till sin skola. Men vad gör det, det är ju fredag! :D

                        Köpte även skolkatalogen igår. Blev ju jätte bra på bilden. Får ta och visa det senare, har inte hunnit ta någon bild ännu.

                        Något annat på topp är att jag fick hem en stor fet gul IG-varningslapp i brevlådan igår. Hade tydligen bara fått 1.5 poäng av 26 på omprovet i matte C. Men jag skiter i den lappen. Valde Matte C som individuellt val och jag trodde inte det skulle vara så svårt som det faktiskt är.

                        Kimtubeeeeee!1

                          2009-11-06 @ 12:31:39 Permalink Om mig! Kommentarer (0) Trackbacks ()

                          Snöoväder

                          Usch vilket snöoväder det är här neråt småland nu. I alla fall här i Vetlanda snöar det som bara den. Och kallt är det också. Inte alls bra, då snön börja lägga sig. Gillar verkligen inte snö alls.

                           

                           


                            2009-11-04 @ 15:24:20 Permalink Störande saker Kommentarer (0) Trackbacks ()

                            Kiiimtubeee

                            Ni ska få två bilder på mig som min älskling Linnea tog på mig under höstlovet. Första bilden är när vi åker bil hem till henne. Roligt med den bilden är att det ser ut som jag har en stor fet snus i käften. Men jag snusar inte. Andra bilden är hemma hos henne. Tror jag kollar lite i mobilen då hon tog bilden, eller så kollade jag precis ner eftersom det blev så suddigt. Man ser även lite av Linneas hår. Hon ville inte vara med på bilden så fick klippa bort andra halvan. :P




                              2009-11-04 @ 11:11:43 Permalink Om mig! Kommentarer (1) Trackbacks ()

                              Sovmorgon & snö

                              Härligt att man har sovmorgon idag. Börjar inte skolan förren klockan 13.00. Men även om jag fått lite sovmorgon är jag skittrött. Har knappt inte kunnat sova någonting inatt då det har blåst som bara den.

                              Och nu har ju den första snön kommit här. Det snöar ju pytte pytte små snökorn. Få hoppas det inte lägger sig, för jag hatar snö.