Fixar och pluggar!

Usch vad mycket det känns som jag har nu. Massor med plugg, och så vill jag samtidigt pimpa upp min blogg med en helt ny design.

Men varför inte prata lite om mitt plugg först? I morgon har jag prov i religonskunskap A om kristendomen, så jag har verkligen pluggat som en dåre för att jag ska fixa ett skitbra betyg i morgon. Men jag blir inte ledig efter provet heller. Då är det matten som jag ska börja plugga på. För nästa vecka är det prov i matematik C. Och som det känner nu, så kommer det nog gå bra. Men ska inte fokusera så mycket på matten, utan det ska vara mer på religonskunskapen.

Men nu över till något helt annat. Den här designen jag har nu är väldigt simpel, ful och tråkig. Och jag känner att jag måste fixa en fräshare design, som har lite mer klass och ser lite mer proffsigare ut och min flickvän lyckades faktiskt fixa en jäkligt snygg design, så det gjorde att jag själv blev lite sugen på att fixa min design. Ni kan se hennes design på http://litenstorflicka.blogg.se. Jag har börjat skissa lite på en design, men det lär ta ett tag till innan den dyker upp då jag måste fokusera mer på proven som kommer nu. Men ni får ett litet smakprov här nedan ;)

Nu ska jag ta och snabbläsa lite i religonkunskapsboken innan idol börjar igen. Ni måste hålla med om att Erik äger va? Han har skitnajs röst!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

    2009-09-30 @ 22:06:00 Permalink Om mig! Kommentarer (1) Trackbacks ()

    Nu är jag nyklippt :)

    Precis kommit hem från frisören nere i stan. Var verkligen länge sedan jag klippte mig (ca. 6-7 veckor sedan) och mitt hår växer som bara den.

    Det fick bli den gamla vanliga frisyren som vanligt. Kort hår, lite halvlångt och halvkort (alltså inte för långt och inte för kort) i nacken. Håret på sidorna går lite över toppen på öronen och luggen också halvkort/halvlångt lagt på snedden.

    Som vanligt så blev jag väldigt nöjd över frisyren, som alltid. Den här frisyren passar verkligen mig. Problemet är att jag bruka ha problem med att fixa till frisyren själv så som frisören gör. Men jag fick tips utav hon som klippte mig nu hur jag skulle lägga i gelét.

      2009-09-29 @ 18:19:06 Permalink Om mig! Kommentarer (2) Trackbacks ()

      Brott mot personuppgiftslagen

      Tjuluhu, idag stängde blogg.se ner min blogg då jag bröt mot personuppgiftslagen.
      Någon hade anmält det inlägget där jag klagar på de få saker jag stör mig på hos de som finns i samma chatt på Skype som mig.

      Så jag tog mig tid att redigera det inlägget. Ta bort alla störande saker där och bara låta MobieN vara kvar (MobieN är ett påhittat namn, ni kan inte hitta honom).

      Jag bytte ut MobieNs riktiga namn mot MobieN, för att inte avslöja vem han är. Och så tog jag bort de grovaste orden.

      Personuppgiftslag (1998:204)
      Syftet med lagen
      1 § Syftet med denna lag är att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter.

        2009-09-28 @ 14:30:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

        Ungforum, nya stället för trolls!

        Ungforum, var ett bra forum som Wake och några till höll. Men aktiviteten på ungforum skönk oehört fort och administratörerna beslutade att stänga forumet.

        Warliy, Wadelidio och säkert någon till beslutade att öppna upp ungforum igen. Men för att kunna göra det behövde de mer personal för att få full styrka. Ungefär fyra stycken, om inte fler, blev tillfrågade att vara moderator på forumet. Jag tackade ja och blev moderator.

        Det fanns också ett annat forum som jag var administratör på. Ett forum som Llou ägde, men forumet låg på min host. Dock var det ingen licens på forumet och skulle någon anmäla, så skulle det vara jag som råka illa ut. Och sen gillade inte Warliy att det fanns konkurens.

        Warliy bad mig då att radera forumet, direkt istället för att be Llou stänga forumet. Jag var lite tveksam eftersom det var skittaskigt att radera forumet. Han erbjöd mig då platsen som Super Moderator. Fler rättigheter än vad en vanlig moderator har. Jag blev sugen och tänkte "vafan, Williams forum kommer ändå inte bli så stort".

        Jag raderade Llous forum och blev Super Moderator.

        Under helgen fick den där lilla ungen Jesper som jag skrivit om tidigare, han som är bög i HeatoN, och gillar att använda ":PPPPpppppPPPPPP" (fett jobbigt), tillbaka sin dator. Och han hade sina egna planer som han tror kan få forumet bättre och större, som han berättade för alex. Alex ersatte han mot banne (som startade forumet).

        MEN VaAARför tog Warliy in MobieN? Vi hade ju tidigare snackat om att han skulle vara för oseriös för att kunna vara moderator. MEN vafan, ingen vågar ju käfta emot MobieN. Får han inte som han vill drar han och lipar.

        En del av MobieNs plan var att sparka mig, Wadelidio och Linnea. Jag blev ersatt av Ice. Vi fick en förklaring varför vi blev sparkade. Orsaken var för att vi inte passade till våra tjänster. Vadå inte passa? Jag har ju förfan erfarenheter från Habforum. Och så låter de Lorelei vara kvar!? Hon har ju förfan aldrig tidigare varit moderator på ett forum, och de säger att hon passar jobbet perfekt.

        Men en sak.... VARFÖR sparka oss? Vi var ju nog de som mest tog Ungforum seriöst. Varför byta ut oss? Wadelidio kunde ju vara kvar som administratör, eller hoppa ner till moderator? Varför byta ut mig mot Ice? Varför inte bara ta in Ice och låta mig vara kvar? Gör väl förfan inget om man har två Super Moderatorer.

        Nej, allt var snorungens MobieNs plan. Annars skulle ju forumet gå under om vi var kvar. Men vafan kommer det inte göra nu? MobieN är ju fan den oseriösa skitungen man kan ta in? Ta man in honom kan man ju förfan göra Neverends eller Hibbe till administratör också.

        Ungforum är från och med nu ett forum för trolls, trolla på eftersom de har trolls till personal lär de väl inte märka om man trollar.


          2009-09-27 @ 21:20:41 Permalink Störande saker Kommentarer (7) Trackbacks ()

          Nattbloggar

          Jag nattbloggar, höhöhö. Btw, hur fixar man en profil vid sidan av det här inlägget? Måste ta en nämre titt på det. Har ju sett många andra ha så. Ska kolla det nu, sen får jag ta och sova. Händer många saker imorgon.

          Morsan frågade om jag ville med henne till växjö för att kolla in universitetet där. Vid 12-tiden ska jag sedan till ryhov i Jönköping. De ska kolla hur mitt hjärta mår. De tror typ att jag har någon sjukdom som gör att jag är så smal. Men det har jag inte, är säker på att det går i generna då pappa var lika smal som mig när han var liten.

          Framåt kvällen ska jag i alla fall ta bussen till min älskling. Ska sova hos henne hela helgern, ska bli skitkul och mycket myspys.

          Godnatt!

            2009-09-25 @ 00:23:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

            Mitt ointressanta liv idag.

            Tror inte en jävel bryr sig om mitt liv, eller vad jag har hittat på idag. För idag har det varit sjukt tråkigt att bloggen säkert kommer krascha när jag skriver detta.

            Som jag skrev innan har det varit sjukt tråkigt idag då jag inte gjort ett piss. Det enda jag gjorde var att sno morsans bil, åka till stan och ta ut busspengar som ska räcka för att ta mig till min sötnos Linnea och sedan hem igen på söndag.

            Resten av dagen har jag bara tråkat, ätit, tråkat, ätit osv.

              2009-09-24 @ 22:01:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

              Niklas är för go

              Kunde inte hålla mig för skratt idag på morgonens svenska lektion. Niklas har ännu en gång bevisat att han kan uttrycka sina känslor högt, direkt till den personen.

              Det hela började med att vår svenskalärare skrev upp ungefär 10 konstiga osvenskiga ord på tavlan som vi sedan skulle leta upp i en äcklig gammal ordbok som säkert funnits sen jesus-tiden. Men svenskaläraren hade sin stil på bokstäverna så visa bokstäver på tavlan var jävligt svår att tyda. Man såg fan inte alls vad det stod.

              Och efter lite snack mellan svenskaläraren och sniklas om att sniklas är så oengagerad på lektionen så säger sniklas så här till henne:


              - Men det går ju för helvete inte läsa vad du skrivit!
              Läraren:
              - Men vad är det du inte ser?
              Sniklas:
              - Vad du skriver, du kan ju förhelvete inte skriva!
              Läraren:
              - Så du menar att jag skriver ful? Detta är mitt sätt att skriva, ser du inte vad jag skriver får du ju fråga vad det står.
              Sniklas:
              - Ja men du får ju fan skriva riktigt, idiot!
              Läraren:
              - Du kallar mig inte idiot, vad är det för ett humör du har?


              Sedan går svenska läraren och pratar lite med Rasmus medan jag och Sniklas smådisskutera lite med varandra om provet vi har i morgon. Han fråga mig vad det är för ett papper hon snackar om, så jag letar upp pappret och visar honom. Det visa sig att han inte fått pappret och skriker då till läraren:


              - Men hur i helvete ska jag kunna jobba när jag inte fått något papper, IDIOT!
              Läraren:
              - Nä nu får du ta och ge dig, du ska inte kalla mig idiot och svära ska du inte göra heller.


              Då kunde jag bara inte hålla mig för skratt. Efter det snackade vi om det hela dagen.

              Nu måste jag plugga till det lilla svenskaprovet vi har i morgon. Annars fista väl svenskaläraren mig.

                2009-09-21 @ 17:23:09 Permalink Hahah! Kommentarer (3) Trackbacks ()

                Nya ungforum!

                Nu har äntligen Warliy öppnat det forum som kommer bli den nya ungforum. För tillfället går forumet under ett jävla fult domännamn. Men det kommer bytas lite senare när vi fått igång forumet.
                -
                Regga er nu och gör forumet mer aktivare än vad ungforum.net var.

                  2009-09-20 @ 18:17:18 Permalink Tipsar Kommentarer (4) Trackbacks ()

                  Jag stör mig på er i Skype!

                  Någon anmälde min blogg för att jag kränkte några personer. Blogg.se stängde min blogg då jag bröt mot personuppgiftslagen. Så jag byter namnet till smeknamn, ingen vet ju vem MobieN är heller hur?

                  Raderade även de andra kommentarerna, MobieN är äckligast, så han låter jag finnas kvar här.

                  MobieN


                  MobieN, du är störande när du använder ":PPPPPPPPppppppppppPPPPPPPPPP" eller "mog1". Det är ingen riktig svenska. Sluta upp med det.

Länkar



RSS 2.0